Η εταιρια

Η Georgiou Rent, στο Περιστέρι με το ανθρώπινο πρόσωπο και την οικογενειακή της δομή, θα σας εξασφαλίσει, με ασφάλεια, συνέπεια και επαγγελματισμό, το επαγγελματικό ή το προσωπικό πρόγραμμα των μετακινήσεων σας, όπως εσείς το έχετε σχεδιάσει.

Η οικογενειακή επιχείρηση Georgiou Rent με έδρα στο Περιστέρι, δραστηριοποιείται στον χώρο της επιβατικής μεταφοράς μέσα από την ενοικίαση επιβατηγών οχημάτων.

Με πολυετή εμπειρία σε σχετικούς κλάδους, μεταφοράς ανθρώπινου δυναμικού, τη ναυτιλία, την κρουαζιέρα καθώς και την ακτοπλοΐα, η οικογένεια Γεωργίου αποφάσισε να μετουσιώσει τα χρόνια εμπειρίας σε μια exclusive επιχείρηση υπηρεσιών μεταφοράς επιβατών και ενοικίασης επιβατηγών οχημάτων.

Με γνώμονα τον άνθρωπο και κατανοώντας ότι ο τουρισμός αποτελεί βασικό στοιχείο ανάπτυξης της χώρας μας, εστιάσαμε στον τομέα της ενοικίασης επιβατηγών οχημάτων.

Η Georgiou Rent, έρχεται να δώσει λύσεις σε κάθε απαιτητικό πελάτη ή εταιρεία που θέλει να πρωτοτυπήσει μέσω ξεχωριστών πακέτων μετακίνησης, με ή χωρίς οδηγό παρέχοντας και δυνατότητα για ξενάγηση από διπλωματούχο ξεναγό.