ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Γενικές Πληροφορίες

Η εταιρεία μας με την επωνυμία Georgiou Rent, διαθέτει προς ενοικίαση van έως και 9 θέσεις και οχήματά έως 5 θέσεις προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες για επαγγελματικές η ιδιωτικές μετακινήσεις.

Τα ολοκαίνουργια VAN μας καθώς και τα οχήματά μας, πληρούν όλες τις προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ασφαλή και άνετη μετακίνηση, οδηγών και επιβατών, που θα επιλέξουν να ενοικιάσουν – μετακινηθούν με τα οχήματα της εταιρείας μας.

Θέλετε να ταξιδέψετε οδικώς με τον Σύλλογο, την Εταιρεία, τους Φίλους ή την Οικογένειά σας, στην πόλη ή στην ύπαιθρό ακόμη και εκτός Ελλάδας;

Η Georgiou Rent, με το ανθρώπινο πρόσωπο και την οικογενειακή της δομή, θα σας εξασφαλίσει, με ασφάλεια, συνέπεια και επαγγελματισμό, το επαγγελματικό ή το προσωπικό πρόγραμμα των μετακινήσεων σας, όπως εσείς το έχετε σχεδιάσει.

Οι παραπάνω λόγοι, από μόνοι τους, είναι αρκετοί ώστε με την πρώτη ευκαιρία να επιλέξετε τη συνεργασία μαζί μας. Η επιλογή στην εταιρεία μας θα καλύψει κάθε ανάγκη για μετακίνηση. Είμαστε βέβαιοι ότι, με την προτίμηση στις υπηρεσίες μας, θα σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας, και θα σας δημιουργήσουμε την απαιτούμενη ασφάλεια κάθε μετακίνησής σας.