ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Μεταφορές από και προς Αεροδρόμιο / Λιμάνια

Θέλετε να σταματήσετε να αγχώνεστε για το εάν θα συγχρονιστεί η άφιξή σας με το αντίστοιχο μεταφορικό μέσο ή για το εάν θα καταφέρετε να βρείτε άμεσα το κατάλληλο μεταφορικό όχημα, που να καλύπτει τις ανάγκες σας, για να ολοκληρώσετέ τις μετακινήσεις σας;

Η Georgiou Rent, με εξειδικευμένο προσωπικό και έμπειρους οδηγούς, θα συντονίζει πλήρως, τη μετακίνηση σας από και προς το αεροδρόμιο και τα λιμάνια της πόλης.

Μπορείτε να επιλέξετε για τις μετακινήσεις σας το μεταφορικό μέσο που σας ταιριάζει, είτε πρόκειται για VAN είτε για ΤΑΧI είτε για μίσθωση επιβατηγού, έτσι ώστε είτε να οργανώσετε ένα ταξίδι με την οικογένειά σας που έχετε ονειρετεί από καιρό είτε για να παρέχετε σε εσάς και τους συνεργάτες σας ένα άκρως ξεκούραστο και επαγγελματικό business trip.

Η εταιρεία μας μπορεί να φροντίζει για την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών πριν την αναχώρησή σας ή κατά την άφιξή σας στην χώρα/πόλη προορισμού σας, δημιουργώντας το περιβάλλον εκείνο που αναμφισβήτητα θα σας βγάλει από το όποιο στρες μετακίνησης μπορεί να έχετε.

Ξεγνοιάστε από το άγχος του όγκου των αποσκευών σας καθώς, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε μαζί με τη μετακίνηση σας και τις πιο υψηλές παροχές ασφαλούς μεταφοράς και των ταξιδιωτικών σας αποσκευών.

Με ασφάλεια και εξαιρετική άνεση στα ιδιαίτερα προσεγμένα οχήματα της εταιρείας μας, η μετακίνησή σας θα αποτελέσει την πρώτη και πιο θετική εμπειρία τόσο της άφιξης όσο και της αναχώρησής σας από και προς την πόλη μεταφοράς σας. Έχουμε τη δυνατότητα, εφόσον το επιλέξετε, με την άφιξή σας να σας δείξουμε την πόλη ή κατά την αναχώρηση σας, να σας παρέχουμε ένα τελευταίο γύρο στο κέντρο της ή ακόμα να σας μετακινήσουμε και για τα τελευτάει σας ψώνια σε αυτή.

Σκοπός μας, η εμπιστοσύνη σας, να οδηγήσει σε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας, με την παροχή υπηρεσιών που θα μας φέρει κοντά στους συνεργάτες, τους φίλους αλλά και το ευρύτερο περιβάλλον σας έτσι ώστε να γνωρίσουν την εταιρεία μας, τους ανθρώπους της και το επίπεδο των υπηρεσιών μας.

Ξέγνοιαστες μέρες με προορισμούς στις ομορφιές της χώρας μας με Πολυτελή VAN 9 επιβατών.

Ειδικές τιμές για πολυήμερα πακέτα!!!