TOUR ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Γενικές Πληροφορίες

Ακρόπολη – Στύλοι Ολυμπίου Διός – Παναθηναϊκό Στάδιο – αλλαγή της προεδρικής φρουράς μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων, αποτελούν ενδεικτικά κάποιους από τους μοναδικούς προορισμούς στην Αθήνα. Στην Αθήνα μας, όπου ο καθένας έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί, είτε ως ταξιδιώτης από το εξωτερικό είτε ως μόνιμος κάτοικος της χώρας και που θα έχει την επιθυμία να αφεθεί στην «αγκαλιά» της με συνεργάτες, φίλους, ή την οικογένειά του.

Επίσκεψη στο κέντρο της πόλης, περίπατοι στα σοκάκια της Πλάκας, η μοναδική θέα από το ψηλότερο φυσικό σημείο της πόλης (τον Λυκαβηττό) όπου το μάτι θα χαθεί στο βάθος του Αργοσαρωνικού, τα ψώνια στο κέντρο πόλης ή στα κοντινά εμπορικά κέντρα ή ακόμη και στα εκπτωτικά Mall, γνωριμία με τον κοντινό Πειραιά, με το γραφικό Μικρολίμανο και την Πειραϊκή, τα αρχαία τείχη της πόλης, αποτελούν μόνο μερικούς από τους προορισμούς που θα μπορείτε να γνωρίσετε με την εταιρεία μας.

Η γνωριμία με την Αττική και τις ομορφιές της εμπλουτίζονται με μαγικές περιηγήσεις σε κοντινές παραλίες, στο Σούνιο με το ναό του Απόλλωνα, όπου ο ήλιος σμίγει με το απέραντό γαλάζιο, τον ναό της Αρτέμιδας, το γραφικό Λαύριο με τα πανάρχαια μεταλλεία και το γραφικό οικισμό, τη λίμνη του Μαραθώνα με το φράγμα, που τροφοδοτούσε με νερό την Αθήνα του προηγούμενου αιώνα.

Αποδράσεις, στους Δελφούς, στα γραφικά Μετέωρα με τα μοναστήρια τους, στην Αργολίδα, με τις Μυκήνες, το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και το Ναύπλιο την πρώτη πρωτεύουσα του ελεύθερου Ελληνικού κράτους, θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστες!

Ένα ηλιοβασίλεμα, ένα δείπνο στην άκρη της θάλασσας ή σε μία όμορφή ταράτσα με θέα την Ακρόπολη, ένα πότο σε ένα από τα επώνυμα Clubs ή νυχτερινά κέντρα της πόλης θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ζήσετε και τον νυχτερινό παλμό της Αθήνας!

 

Σε όλα τα παραπάνω, καθώς και σε τυχόν άλλα που θα επιλέξετε ή που από κοινού θα σχεδιάσουμε, η Georgiou Rent, με το σύγχρονο στόλο της θα σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες γνωριμίας με σημεία ιστορικής αναφοράς, φυσικής ομορφιάς, διασκέδασης και γαστρονομίας, με ή χωρίς ξεναγό, δημιουργώντας αξέχαστες εικόνες για όλους τους ξένους επισκέπτες αλλά και κάθε κάτοικο της χώρας μας που θέλει να γνωρίσει τον υπέροχο τόπο μας.

Η Georgiou Rent παρέχει τη δυνατότητα, σε όσους δεν έχουν γνωρίσει ή θέλουν να ξαναδούν τον πλούτο του φιλόξενου τόπου μας, με τους συνεργάτες, τους φίλους ή τις Οικογένειες τους, σε παρέες έως 8 ατόμων, να ζήσουν την απολαυστική εμπειρία και να μάθουν με τον πιστοποιημένο ξεναγό μας τι σημαίνει Ελλάδα.

Η Georgiou Rent έχει τη δυνατότητα, με fixed ή tailor made Athens City tours με επαγγελματίες οδηγούς και ξεναγούς να σας παρέχει μέσα σε πακέτα συγκεκριμένων ωρών ή ημερών, μία ασφαλή, ξεκούραστη και σίγουρα ενημερωμένη ξενάγηση, δημιουργώντας εικόνες που θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη σας.

Είμαστε βέβαιοι ότι από την πρώτη κιόλας συνεργασία με τις υπηρεσίες και την ομάδα μας, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να επαναλάβετε ξανά και ξανά τις περιηγήσεις μας γνωρίζοντας όλες τις ομορφιές του τόπου μας. Εμείς, ως εταιρεία, δεσμευόμαστε για τις υπηρεσίες μας και να είστε σίγουροι ότι θα σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας, εξασφαλίζοντάς σας όχι μόνο ασφαλείς μετακινήσεις αλλά γεμίζοντας το μυαλό και την ψυχή σας με εμπειρίες και εικόνες που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!

Ξέγνοιαστες μέρες με προορισμούς στις ομορφιές της χώρας μας με Πολυτελή VAN 9 επιβατών.

Ειδικές τιμές για πολυήμερα πακέτα!!!